Om det er ”den fine stue”, fabrikslokalet, butikken, kælderværelset, værkstedet eller kontoret, der skal friskes op med nye farver, så er vore veluddannede og pertentlige malersvende altid klar til at udføre både det bestilte og det forventede kvalitetsarbejde, hvor omhyggelig afdækning, afrensning og spartling er inkluderet med selvfølge – ganske som oprydning og fjernelse af materialer og emballage.

Med baggrund i vor store erfaring bistår vi gerne med inspiration, råd og vejledning om farvevalg og sammensætningen af harmoniske farver på lofter og vægge, og det som et naturligt led i vor gratis tilbudsgivning, der også indbefatter opsætning af tapeter, filt og glasvæv, ligesom opsætning, malerarbejde og dekoration med stukkanter, borter og friser hører med til vore kompetencer.

Vi har talentfulde specialister i det gamle malerhåndværk og kan med nænsomt og dekorativt malerarbejde påtage os respektfuld restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger og interiør, hvor både lakering, staffering og arbejde med bladguld, ådring og mammorering kan indgå i opgaven.

Med mange års erfaring i vedligeholdelse og istandsættelse af gulve og trapper tilbyder vi både gulvafslibning og gulvafhøvling, og for at opnå det flotteste og stærkeste resultat rådgiver vi omkring efterbehandlingen skal være med olie, lud eller lak.

Med effektiv planlægning og fleksibilitet er vi den rette samarbejdspartner for virksomheden, der for eksempel skal have fabriksgulvet epoxy-malet eller dele af produktionsfaciliteterne brandmalet med et absolut minimum af forstyrrelser af driften.